Володимир Бешлей очолив Департамент ЖКГ. Кадрові зміни у Ратуші

26.09.2018

бешлейДепутат міськради Володимир Бешлей сьогодні був призначений на посаду директора Департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міськради.

У свою чергу вже екс-керівник Департаменту Віталій Гавриш, якого конкурсна комісія рекомендувала Василю Продану призначити на цю посаду, очолив Департамент економіки міськради.

З 26 вересня 2018 року на посаду директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради призначено Бешлея Володимира Васильовича, який успішно пройшов конкурсне випробування та був зарахований до кадрового резерву міської ради.

Володимир Бешлей, 1983 р.н., уродженець м.Чернівці, має дві вищих освіти за спеціальностями “Облік і аудит” та “Економіка підприємництва”. Працював начальником відділу головного управління регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької облдержадміністрації, начальником відділу досліджень і розслідувань Чернівецького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, виконував обов’язки директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради. Має досвід роботи в органах місцевого самоврядування, зокрема був обраний депутатом Першотравневої районної в місті ради ХIV скликання та тричі обирався депутатом Чернівецької міської ради, працював головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього середовища, з питань земельних відносин , архітектури та будівництва.

Згідно з розпорядженням від 26.09.18 р призначено за строковим трудовим договором на посаду директора департаменту економіки міської ради в порядку переведення Гавриша Віталія Ярославовича (на період служби в Збройних Силах України Руденка С.В.)

Віталій Гарвиш, народився в 1986 році в м.Заліщики, Тернопільської області. Має дві вищих освіти за спеціальністю «правознавство», «Банківська справа», «Облік та аудит». Працював на різних посадах в АТ «Райффайзен банк Аваль», директором ТОВ КК «Фреш», депутат Чернівецької міської ради, – повідомляє сайт міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини