Жодної несправедливої критики від Бурбака я терпіти не буду, – Олександр Фищук

26.09.2018

бурбак_фищук1Наприкінці минулого тижня деякі буковинські ЗМІ поширили інформацію про те, що, нібито за результатами перевірки Чернівецької ОДА у Кабміні підготували подання на звільнення Олександра Фищука. Власне ці ЗМІ вже як мінімум разів 5 за останній рік “відправляли” Фищука у відставку, тож губернатор вирішив прокоментувати своє “чергове звільнення”.

На своєму сьогоднішньому брифінгу, голова Чернівецької ОДА переконував, що він поки що залишається на посаді. З висновками перевірки не погоджується, несправедливої критики терпіти не буде. А також привідкрив завісу таємниці своїх нинішніх стосунків зі своїм однопартійцем по «Народному фронту», нардепом Максимом Бурбаком .

«Останній місяць у нас не має такого спілкування, як було до того. На сьогоднішній день я жодної несправедливої критики ні від Максима Бурбака, ні від будь кого іншого терпіти не буду», – зазначив Фищук.

Як приклад такої критики він назвав інформацію озвучену Бурбаком про те, що чиновники ОДА не підготували документи на виділення земельних ділянок для учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб.

«Стосовно того, що чиновники Чернівецької обласної адміністрації не підготували документи і це є причиною, що Чернівецька область не виділила жодної копійки державного фінансування для учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб – це є неправда. У п’ятницю буде рішення робочої групи, яку я створив і я оприлюдню його публічно. І тоді нехай той, хто давав неправдиву інформацію і той, хто писав статті нехай роблять висновки», – повідомив голова ОДА.

На уточнююче запитання, чи не вбачає він причетності Бурбака до перевірок Чернівецької ОДА, Фищук відповів:

 «Ну я ще до кінця цього всього не довів, але я це всерівно доведу до ладу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини