Останній випадок викрадення дитини на Буковині був зареєстрований у 2009 році, – поліція

20.09.2018

викраденняОстаннім часом у соціальних мережах і серед батьківських колективів активно поширюється інформація про нібито спроби викрадення дітей у різних населених пунктах Буковини.

Автори таких дописів розповідають про чоловіка та жінку, котрі на чорному автомобілі їздять по Хотинському, Кельменецькому та Сокирянському районах і цукерками заманюють дітей до салону автівки.

 У Головному управлінні Національної поліції у Чернівецькій області цю інформацію спростували.

“Хочемо зауважити, що ця інформація не знайшла свого підтвердження. Останній випадок викрадення дитини на Буковині був зареєстрований 2009 року. Реакція правоохоронців була миттєвою, і вже впродовж кількох годин дитину було знайдено. Крім цього, під час моніторингу соціальних мереж з’ясувалося, що автори вказаних дописів не мають жодного стосунку до описаних випадків. До того ж, аналогічні повідомлення поширюються і в інших регіонах України”, – повідомляє відділ комунікації ГУНП у Чернівецькій області.

Поліція просить громадян зберігати спокій і не поширювати паніку. Оперативна обстановка в Чернівецькій області стабільна та контрольована.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини