На Переяславській завершили роботи по заміні водопровідних мереж (фото)

17.09.2018

бешлей_переяславськаПідрядник вже завершив заміну водопровідних та каналізаційних мереж на ділянці дороги вул.Горького-Толстого, тепер роботи триватимуть на іншій частині вулиці від Толстого до Головної.

На вулиці Переяславській завершили ремонтні роботи по заміні водопровідних та каналізаційних мереж. Про це на своїй сторінці у мережі facebook повідомив депутат міськради Володимир Бешлей.

«Разом з депутатом міської ради Романом Гаїною перевірили хід виконання робіт з капітального ремонту вулиці Переяславської. Підрядник вже завершив заміну водопровідних та каналізаційних мереж на ділянці дороги вул.Горького-Толстого. Маємо проблему! Для продовження ремонту цього об’єкту, необхідно перекрити частину вулиці Головної (на підйомі) і підключити до магістральних мереж вулицю Переяславську. Але щоб приступити до виконання цих робіт, потрібно аби «газовики» завершили роботи із заміни своїх мереж на вулиці Головній. Запланували невідкладно провести нараду з усіма необхідними службами, щоб не зупиняти ремонт вулиці Переяславської», – йдеться  дописі.

Варто зазначити, що екс-мер Олексій Каспрук анонсував капітальний ремонт вул. Переяславської ще наприкінці червня. Однак, тоді вулицю залишили розритою, а відсутність ремонтних робіт підрядник тоді пояснював тим, що не міг вирішити проблеми з водопровідними мережами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини