Тупик Каспрука. Чому у Чернівцях не ремонтувались дороги

17.09.2018

каспрук_дорожній знакНе зважаючи на виділені депутатами кошти, за 7 місяців, знятий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук спромігся відремонтував лише тупик провулку Л.Кобилиці. Причиною провального ремонту доріг, на думку депутата міськради Володимира Бешлея, окрім власне неспроможності Каспрука організувати роботи комунальних служб міста, є те, що підряди вигравала фірма пов’язана з колишнім керівником департаменту ЖКГ Ярославом Кушніриком. Фірма була не спроможна виконати той об’єм роботи, який зазначався у тендерах, оскільки не мала ні людей, ні техніки для виконання ремонту одразу декількох центральних магістралей міста. Але не зважаючи на це по усім тендерам, завдяки Кушнірику, їм виплатили аванс. Але дороги так ремонтувати ніхто і не почав.

Після припинення повноважень Каспрука, зараз в короткий період намагаються встигнути відремонтувати якомога більше вулиць, поки дозволяє погода.

«За 7 місяців Олексій Каспрук капітально відремонтував лише тупик провулку Л.Кобилиці (тупик Каспрука).

Станом на 01 серпня 2018 р. отримали катастрофічну ситуацію з ремонтом доріг в місті. Із 87 мільйонів гривень, які виділив депутатський корпус на ремонт доріг, мерія освоїла лише 3,2%.

За останні півроку під керівництвом усунутого за бездіяльність екс-мера Олексія Каспрука із 46 запланованих об’єктів повністю було відремонтовано лише тротуари на вулиці Сімовича та тупик провулку Л.Кобилиці.

На додачу казначейство заблокувало розрахункові рахунки департаменту ЖКГ, через те, що підрядник, якого ЗМІ пов’язують з екс-директором ЖКГ Ярославом Кушніриком, не використав та не повернув аванси за ремонт вулиць Гагаріна та Січових Стрільців.

Спільними зусиллями вирішимо і ці проблеми!», – написав на своїй сторінці в мережі фейсбук Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини