Депутати Чернівецької облради затвердили програму будівництва доступного житла

13.09.2018

облрадаПід головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 24-ї сесії Чернівецької обласної ради. Так, депутати внесли зміни до обласного бюджету на 2018 рік, затвердили Комплексну програму будівництва (придбання) доступного житла на 2018-2022 роки та Програму розвитку архівної справи в Державному архіві Чернівецької області на 2018-2020 роки.

Учасники пленарного засідання внесли відповідні зміни та доповнення до Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту Чернівецької області на 2018-2021 роки і до Регіональної обласної програми «Вчитель» на 2013-2022 роки, а також взяли до відома інформацію про виконання Комплексної соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІД в Чернівецькій області на 2015-2018 роки та інформацію про виконання у 2017 році Регіональної програми сприяння розвитку громадянського суспільства у Чернівецькій області на 2017-2020 роки, – про це повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради.

З метою збереження унікальної лікувальної бази, здійснення реконструкції існуючих будівель, та залучення інвестицій у розвиток буковинського бальнеологічного курорту, народними обранцями прийнято рішення «Про передачу в оренду цілісного майнового комплексу Чернівецького обласного комунального підприємства «Бальнеологічний санаторій «Брусниця».

Також на пленарному засіданні крайового парламенту прийнято низку звернень Чернівецької обласної ради та підтримано запити депутатів з актуальних питань життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини