Каспрук не вмів ефективно використовувати бюджетні кошти та довів місто до колапсу

08.09.2018

сірманТаку думку в ефірі програми “Чия правда” на телеканалі “Чернівецькій промінь” висловив громадський активіст Дмитро Сірман.

Зокрема, за його словами, цього року у липні Чернівці нагадували спляче місто. Водночас, п’ять років тому, у розпал будівельного сезону, при значно гіршому фінансуванні місто «кипіло», прокладали інженерні мережі, ремонтували десятки фасадів, дороги та міжбудинкові проїзди.

“Маючи нині такі гроші і кажучи, що вони на депозиті… Це подібно до того, як раніше у деяких ґаздів діти були голодні та неодягнені, але гроші вони зберігали на книжці. Так само відбувалося за Каспрука – місто мало гроші, але нічого не робило”, – каже Дмитро Сірман.

Натомість, зараз у місті справжній будівельний бум. На думку, активіста, попри критику деяких чернівчан, з тим бажанням і запалом, з якими взялася нова владна команда до ремонту доріг і наведенню порядку в місті, настане переломний момент, коли люди усвідомлять, як багато влада почала робити для Чернівців.

“Звісно, команда лише комплектується. Водночас те, що чиновники – люди Каспрука – самовільно пішли у довготривалі відпустки, поки що не сприяє поліпшенню ситуації. Проте, секретар міської ради Василь Продан надто прискіпливо ставиться до формування нової команди, намагаючись відібрати справді кращих, незалежно від політичної приналежності, а не «своїх». Тому вірю, що такий суворий відбір кадрів піде лише на користь місту і нинішні труднощі через саботаж окремих чиновників вдасться швидко подолати”, – каже Дмитро Сірман.

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини