Будівництво нового спортивного майданчика у гімназії №1 завершать до першого вересня (фото)

23.08.2018

1Новенький спортивний майданчик у Чернівецькій гімназії №1 колишня влада обіцяла відкрити ще 24 травня. Тоді, вихованці гімназії мали провести свято останнього дзвоника вже на території нового майданчика. Однак на його місці був лише гравій та розбита територія.

Підрядник, який повинен був здати об’єкт до кінця травня не виконав умови договору.

Та, протягом червня-липня екс-мер Олексій Каспрук робив вигляд, що проблеми у гімназії №1 не існує, а Департамент ЖКГ за цей час так не розірвав угоду з підрядником.

Лише після того, як Олексій Каспрук покинув посаду міського голови, робота з відновленням спортивного майданчика знову розпочалася.

У липні депутати міськради виділили з міського бюджету 780 тисяч гривень на продовження робіт з облаштування спортивного майданчика та доручили Департаменту ЖКГ знайти іншого підрядника, а з ПП “ТРАДЕКС” негайно  розірвати угоду.

Як розповіла член виконкому Чернівецької міськради Наталія Фрунзе на своїй сторінці у мережі Фейсбук, роботи з будівництва спортивного майданчика у Гімназії №1 вже відновилися і його обіцяють здати до першого вересня. Роботи виконує “МіськШЕП”.

3

4

2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини