У Ратуші подадуть до суду на фірму, яка отримала аванс за ремонт двох вулиць, але роботи так і не розпочала

23.08.2018

ремонтФірма «ЛК Машинері» виграла тендери на капітальний  ремонт вулиць Гагаріна та Січових Стрільців і отримала більше мільйона гривень авансу. Однак, ремонтні роботи так і не були розпочаті. Із підрядником розірвали договори, а тепер з ним судитимуться, аби повернув аванс.

«Фірма «ЛК Машинері» виграла тендер на капремонт доріг на вулицях Гагаріна та Січових Стрільців ще напркиінці квітня. Роботи мали розпочатися у червні, але цього не зробили. Тому з цією фірмою департамент ЖКГ розірвав договори. Але під час заключення договорів, відповідно до закону, фірмі було виплачено 30 відсотків авансу – майже по 800 тисяч на кожен об’єкт. Їх фірма досі не повернула. Якщо цього не буде зроблено до 28 серпня, департамент ЖКГ звертатиметься до прокуратури і готуватимуть позовну заяву до суду для повернення авансу», – розповів molbuk.ua спеціаліст відділі технагляду за капремонтами доріг Руслан Сакало.

Нагадаємо, що колишній мер Олексій Каспрук, починаючи з квітня місяця, неодноразово обіцяв, що у Чернівцях от-от розпочнеться капітальний ремонт доріг. Однак, йому так і не вдалося спонукати підрядників, аби вони приступили до робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини