Федорук та Каспрук дерибанили міську землю

23.08.2018

каспрук федорукСаме у ті роки, коли ці двоє членів «Народного фронту» були мерами Чернівців найбільше комунальної землі перейшло у приватну власність.

Відповідний висновок можна зробити із документу Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин, який на своїй сторінці у facebook оприлюднив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

Згідного нього, у 2006-2010 роках, коли міським головою був Микола Федорук у приватну власність перейшло 67 гектарів землі, що належала громаді міста.

В той же час, у 2011-2014 роках, коли містом керував Віталій Михайлішин, ця цифра становила всього лише чотири гектари.

А от з моменту, коли мером став однопартієць Федорука по «Народному фронту» Олексій Каспрук у приватні руки перейшло 38 гектарів комунальної землі.

Однак, члени «Народного фронту», аби приховати свої земельні оборудки, звинувачують політичних опонентів у, нібито, дерибані землі.

«Один з депутатів НФ звинуватив Рідне Місто в тому, що за часів Михайлішина багато землі перейшло з комунальної в приватну власність.

А ось, якою є ситуація насправді:

Викуплено землі:

При Федоруку (2006-2010) – 67 гектарів

При Михайлішині(2011-2014)- 4 гектара

При Каспруку (2014-2018) – 38 гектарів», – написав Василь Продан.

Також варто відзначити, що частину міської землі отримали саме однопартійці Федорука та Каспрука. Так свого часу, більше семи гектарів землі, фактично, за безцінь отримав ринок «Добробут», який кришує нардеп від «Народного фронту»  Максим Бурбак.

викуп_землі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини