В районі вулиці Пумнула облаштують сучасний дитячий майданчик

22.08.2018

майданчик2Щоправда, поки що там невідомі активісти встановили подобу дитячого майданчика біля каналізаційного колектора.

Тож, після наради за участі керівництва міста і для того, щоб не допустити травмування дітей було прийнято рішення демонтувати самовільно встановлені металеві конструкції в районі вулиці Пумнула, а сучасний дитячий майданчик облаштувати на земельній ділянці неподалік.  Про це на своїй сторінці у facebook повідомив депутат Чернівецької міської ради Іван Гончарюк.

«Провели виїзну зустріч з представниками КП “Чернівціводоканал”, департаментами ДЖКГ, ДМБК, Секретарем Чернівецької міської ради, мешканцями вул. Пумнула, Лібавська. Розглядали можливість перенесення отого “металолому”, який встановили якісь невідомі псевдо-активісти поряд з майбутнім дитячим майданчиком. За результатами перевірки даного об’єкту, на основі приписів КП “Чернівціводоканал” було встановлено, що “металобрухт”, забетоновано на каналізаційному колекторі, поряд розташований вхід в тунель дренажної системи (глибина орієнтовна 15 м.). Тому для забезпечення безпеки наших дітей прийнято рішення про демонтаж металоконструкцій, відведення земельної ділянки для потреб КП “Чернівціводоканал”, забезпечення безперешкодного доступу до реально відведеної земельної ділянки (яка є самозахопленою) на котрій планується будівництво майданчику!», – йдеться у дописі депутата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини