Василь Продан припустив, що Управління освіти може очолити Сергій Греков (відео)

21.08.2018

василь проданПро роботу фракції БПП у міській раді та можливі кадрові зміни в управлінні освіти Чернівецької міськради в інтерв’ю виданню “Чернівці 24” розповів секретар міської ради Василь Продан.

“На сьогоднішній день фракція БПП займає нормальну позицію, коли це стосується господарських питань. Звичайно, щодо політичних питань, у них є своя точка зору. І я розумію, що вони не є самостійні у прийнятті цих рішень. Але визначати, хто буде керівником водоканалу точно треба не за партійною приналежністю, а за тими якостями у кандидатів, які є для того, аби підприємство працювало краще. Якщо казати про те ж БПП, я б запропонував декілька посад, можливо і в Управління освіти”, – розповів Василь Продан.

На запитання чи буде це Сергій Греков, Василь Продан відповів: “Можливо, Сергій Греков. В управлінні освіти точно потрібні зміни. І те, що вони не могли проголосувати і взяти бюлетень за відставку Каспрука, не буде означати, що вони будуть поза процесом політичним чи якимось іншим. Якщо вони можуть підсилити якийсь напрямок, то обов’язково будемо це пропонувати”, – зазначив Василь Продан.

Раніше видання «Буковинський центр» опублікувало прогноз найближчих кадрових призначень у Чернівецькій міській раді. Журналіст Святослав Вишинський, зокрема, повідомив про наміри «Рідного міста» віддати сферу освіти і «Чернівціводоканал» висуванцям від Блоку Петра Порошенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини