Після відставки Каспрука життя у Чернівцях не зупинилося, – нардеп

07.08.2018

АмельченкоНародний депутат Верховної ради від фракції “Радикальної партії Ляшка” Василь Амельченко у програмі “Чернівці сьогодні” на каналі “Чернівецький промінь” поділився враженнями щодо відставки екс-міського голови Чернівців Олексія Каспрука.

Так, нардеп розповів, що Максим Бурбак, який щоразу вимагав перевиборів Чернівецької міської ради  з трибуни парламенту, своїми діями давав розуміти, що Олексій Каспрук не справляється зі своїми повноваженнями.

“Всі ці виступи його (ред. Максима Бурбака), скажімо, на захист мера, вони сприймалися у Верховній раді, що мер – представник “Народного фронту” – не вміє організувати роботу міської ради”, – зазначив Василь Амельченко.

Також нардеп наголосив на тому, що коли місто опинилося на останньому місці комфортності, то відставка міського голови – є вимушеним кроком.

“Якщо ти не вмів знайти компроміс із більшістю, якщо ти не зміг цього зробити, то про що можна говорити? Більшість людей уповноважила його управляти містом, організовувати роботу комунальних підприємств, робити все, щоб чернівчанам було зручно жити у місті. Комфортно.

Не дарма є рейтинг комфортності. Навіть у цьому показнику Чернівці скотилися з першого на останнє місце. І тому про рішення сьогодні (ред. відставку) можна говорити, що хочеш. Подобається це комусь, чи не подобається – більшість, яку обрали люди, відсторонила неефективного менеджера. І далі процес іде. Життя не зупинилося, маршрутки не зупинилися. І я впенений, що команда, яка прийшла управляти містом, зробить все, щоб чернівчани відчували себе жителями комфортного міста. Де є дороги та всі умови для життя”, – розповів нардеп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини