Василь Продан розповів на яких вулицях бруківку можуть замінити на асфальтне покриття

06.08.2018

Продан пряма відповідьСекретар Чернівецької міської ради Василь Продан розповів про проблему з брукованими вулицями.

На його думку, бруківку треба залишити виключно в центральній частині міста. Про це він розповів у програмі «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці».

“Натомість, скажімо, на ділянці вулиці Руської від Січових Стрільців до Сагайдачного від бруківки можна відмовитися. Руська вкрита асфальтом до вулиці Січових Стрільців і від Яремчука до Центральної площі”, – зазначив Василь Продан.

Крім того, секретар назвав вулиці, на яких перш ніж міняти покриття, замінять мережі. Зокрема, це та ж таки вулиця Руська на ділянці від Січових Стрільців до Сагайдачного, а також Щербанюка та Шевченка. Останню після заміни мереж планують знову укласти бруківкою.

За словами Василя Продана, відновлення мереж та покриття на вулицях Щербанюка і Шевченка – питання 2019–2020 років. Не виключено, що щодо Щербанюка буде прийнято рішення відновити покриття без заміни мереж. Адже із новими підземними комунікаціями це буде тривалий та дорогий процес, який обійдеться у 50 мільйонів гривень. Натомість, просто заміна покриття вартуватиме 4 мільйони гривень, – пише promin.cv.ua.

“Може варто витратити 4 мільйони, але щоб люди нормально пересувалися вулицею. Так, можливо за рік доведеться розривати у 2–3 місцях асфальт. Але це краще, ніж чекати на нормальну дорогу на вулиці від 2 до 5 років та витратити на неї кілька десятків мільйонів”, – заявив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини