Василь Продан назвав прізвища людей, які можуть очолити Департамент ЖКГ

06.08.2018

проданПісля того, як суд визнав незаконним призначення Ярослава Кушнірика на посаду директора Департаменту ЖКГ і Каспрук терміново перевів його керувати Департаментом економіки, житлово-комунальне відомство залишилося без керівника.

У розпал сезону ремонту доріг, колишній мер не поспішав призначати нового директора Департаменту ЖКГ, тож тепер це має зробити секретар Чернівецької міської Василь Продан.

На його думку керівником Департаменту має стати людина, яка розбирається у господарці міста та буде користуватися підтримкою серед працівників комунальної сфери.

Зокрема, в ефірі програми «Пряма відповідь» на телеканалі «Чернівці» він назвав прізвища людей, хто б міг спершу стати виконувачем обов’язків директора Департаменту ЖКГ, а після кадрового конкурсу повноцінного його очолити.

«Це Юрій Бурега, Микола Собко, Дмитро Сірман, Василь Тимофєєв, Володимир Бешлей, Богдан Ковалюк. Це можуть бути інші люди, які погодяться на цю посаду і матимуть підтримку і з боку комунальників міста, і з боку депутатського корпусу», – зазначив Василь Продан.

Нагадаємо, раніше Василь Продан повідомив, що дав доручення відділу кадрів підготувати умови конкурсу на заміщення посади директора Департаменту житлово-комунального господарства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини