Під Чернівцями потяг протаранив мікроавтобус. Двоє загиблих та ще семеро у лікарні (фото, відео)

28.07.2018

000_DTP_270718Троє з семи потрепілих зараз знаходяться в реанімації.

О 17 годині 27 хвилин до поліції надійшло повідомлення про зіткнення у селі Мамаївці Кіцманського району мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер» та вантажного потяга сполученням “Неполоківці-Чернівці”.

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що 62-річний водій не переконався у безпечності проїзду через залізничну колію та допустив зіткнення. За попередньою інформацією, на момент ДТП на переїзді працювала світлова та звукова сигналізація.

Наразі відомо, що ДТП сталося о 17 годині 15 хвилин. У салоні мікроавтобуса знаходилося 15 пасажирів – працівників одного з приватних підприємств. Транспортний засіб належить іншому підприємцю, з котрим укладено договір на перевезення працівників фірми. У перевізника є ліценція на внутрішні перевезення пасажирів.

Від отриманих травм на місці пригоди загинули 31-річний житель Заставнівського району та 69-річна чернівчанка.

001_DTP_270718

Водія мікроавтобуса затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після огляду лікарів його направлено на медичне освідчення для перевірки на наявність алкоголю в крові. За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. На місці ДТП проводяться першочергові слідчі дії.

О 18 годині 50 хвилин відновлено рух залізничного транспорту, – повідомляє відділ комунікації Нацполіції Чернівецької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини