Каспрук спробував виправдатись за свій елітний пентхаус в якості хабара

25.07.2018

КаспрукНесподіване викриття телеканалом «Чернівецький промінь» оборудки Каспрука та забудовників, завдяки якій міський голова отримав елітний пентхаус в новобудові та оформив його на родичів, змусило Олексія Павловича хоча б якось це прокоментувати.

Проте спроби виправдатись виявились такими ж недолугими, як і його діяльність на посаді. В соцмережах він для чогось повідомив, що дівоче прізвище його 75-річної родички, на яку оформлена квартира, Продан. Але виправдати хабарництво на суму понад 2 мільйони гривень (вартість елітного житла) тим, що більш ніж півстоліття тому його родичка мала прізвище Продан, якось не вийшло.

Тоді міський голова спробував хоча б якось перевести інформаційну увагу чернівчан на іншу тему. Він заявив, що не любить постійне ниття «зрадофілів», про те що місто занепадає, мер нічого не робить, чиновники всі злодії, адже за його діяльності відремонтовано 100 міжбудинкових проїздів. Щоправда додав список чомусь лише із 89-ти об’єктів і попросив його «лайкнути».
«У вас не зроблений двір? Ми прийдемо до вас! Зроблений? Став лайк!», – написав мер на своїй сторінці, і схоже дарма, адже тут його чекав черговий провал. Певно радники, які готували цей список, трохи перестарались, і серед відремонтованих, на думку мера, міжбудникових проїздів виявились розбиті або в більшості неякісно відремонтовані, про що чернівчани написали меру в повідомленнях.

 «Наш міський голова дрібний брехунець і заявляю я цілком відповідально. У своєму пості Каспрук вказав 3 міжбудинкових, які були зроблені з дозволу “його величності” на моєму окрузі. Перший це Комарова 40(1-7 підїзди) – ями по коліно. Другий Комарова 28 біля школи #6 – якість яка “вбиває”. Третій Комарова 31Б – судіть самі», – написав депутат міськради Віталій Гавриш.

Міжбудинковий проїзд на Комарова 40, який за словами Каспрука відремонтований

Міжбудинковий проїзд на Комарова 40, який за словами Каспрука відремонтований

Roman Romanovuch: «Пане мере, а чому ви мешканців Чернівців називаєте “зрадофілами” (за те, що вони вимагають від вас відповідної роботи), яке Ви маєте на це право?? Ви коли йшли в мери, що ви очікували, які обіцянки давали?? Ви кожен місяць за роботу отримуєте заробітну плату + премії!!! Чи ви думали, що робота мера це дарувати медалі і відвідувати свята у вишиванці??? Ми “зрадофіли” обрали вас для роботи по всьому місту, нагадаю, ви утримуєтесь за рахунок “зрадофілів”….Не подобається бути мером, не можете справитись зі своїми обов’язками, зібрали речі, подякували “мешканцям-зрадофілам”, що вони довірились вам і на вихід з мерії!»

Ahmed Rouzes: «Южно-окружная 5 не сделана, проехать не реально»

Олег Олегович:  «Є такі проїзди що після ремонту уже ямів куча… Ви хоть самі перевіряйте що да як.. А то вам по фото розказують як все гарно зроблено… Уже без пару днів серпень а на дорогах полігон… Спочатку потрібно робити головні вулиці а проїзди і у жовтні можна підлатали…»

Ігор Гамаль: «Чернівці ще ніколи не виглядали так погано, як в цьому році. Особливо в історичній частині міста. З будинків валиться штукатурка, дороги в ямах. Останні два роки нічого не робиться від слова “абсолютно”. А наш мер каже, що це “божа роса”. Ок. Ок.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини