За стан доріг у місті відповідатиме Сергій Погорений, якого раніше Каспрук вигнав з департаменту ЖКГ

25.07.2018

сесія ПогоренийНачальником міського комунального підрядного шляхово-експлуатаційного підприємства (МіськШЕП), 25 липня міський голова Олексій Каспрук призначив Сергія Погореного. З новим керівником укладено трудовий контракт на один рік.

Нагадаємо, що раніше Сергій Погорений очолював Департамент житлово-комунального господарства (ЖКГ), але міський голова Олексій Каспрук розкритикував його роботу та викинув з посади, щоб призначити на неї Ярослава Кушнірика. Це призначення відбулось без конкурсу та з махінаціями, тож згодом суд скасував це рішення Каспрука як незаконне.

«Часи розмов, доган і зняття премій закінчилися. Хороший хлопець – це не професія, тому будемо прощатися», – наголосив мер звільняючи Погореного з посади директора ДЖКГ.

Після звільнення Сергій Погорений очолив приватне підприємство «УКР-Капітал-Буд», яке займається будівництвом доріг та автострад.

Перед новим керівником МіськШЕПу поставлено завдання поліпшити якість робіт з утримання доріг міста, збільшити обсяги ремонтних робіт, активно освоювати і впроваджувати сучасні технології, вжити дієві заходи для поліпшення кадрового та матеріально-технічного забезпечення підприємства, оперативно реагувати на звернення, пропозиції та скарги чернівчан, – повідомляє прес-служба міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини