Чому Бурбак нагородив інспектора Укртрансбезпеки, який покатався на капоті вантажівки?

23.07.2018

інспекторЧи не найбільш резонансною подією минулого тижня стала історія, що вже обросла інтернет-мемами, про те, як поблизу Чернівців водій фури «прокатав» на капоті інспектора Укртрансбезпеки. Але її фінал вийшов, м’яко кажучи, якимось дивним.

Нагадаємо, що інспектор зупинив вантажівку для перевірки документів. Однак, водій не підкорився його вимогам, зрушив з місця. Інспектор, щоб не опинитися під колесами, застрибнув на капот і проїхав на ньому майже п’ять кілометрів. Ще й, при цьому, дзвонив по телефону і викликав поліцію.

Водія знайшли, склали на нього аж два адміністративних протоколи, забрали права і одразу ж видали тимчасовий талон на керування транспортним засобом та відпустили. Чомусь правоохоронці проігнорували той факт, що дії водія можна кваліфікувати як загрозу життю та здоров’ю представника влади.

Та й сам інспектор Укртрансбезпеки, який за один день став зіркою ютуба, відмовився від будь-яких претензій до горе-кермувальника вантажівки, мовляв йому не нанесли тілесних ушкоджень.

Ну і на довершення цієї ситуації нардеп з «Народного фронту» Максим Бурбак від імені міністра інфраструктури вручив інспектору подяку за, так би мовити, проявлені мужність та героїзм.

Яким боком до цієї історії Бурбак і чому він вручає відзнаку від імені міністра, незрозуміло лише на перший погляд. Але якщо зробити декілька цікавих припущень, то все одразу стає на свої місця.

Чомусь ніхто не зацікавився питанням – а що, власне, перевозили у фурі? Якщо припустити, що у вантажівці був контрабандний товар, тоді зрозуміло чому так знервувався водій. А так як ні для кого не секрет, що контрабанду на Буковині особисто кришує Максим Бурбак, то його поява у фіналі цієї історії цілком логічна: треба було вирішувати питання щоб інспектор мовчав, рятувати товар і ховати кінці у воду.

Тож, у підсумку всі залишилися задоволені. Водій, відбувся легким переляком. Інспектор прославився на всю Україну і йому потиснув руку сам Максим Юрійович Бурбак, який просто так у цій історії б не виник…

Хоча можливо Бурбак банально укотре вирішив пропіаритись на рівному місці і контрабанда була на цей раз не його. Та й зрештою в Максима Юрійовича є свої “шістки” і на митниці, і поза нею, які вирішують подібні питання.

Андрій Тисовський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини