У водоканалі розповіли чи залишаться Чернівці без води через нестачу хлору

13.07.2018

13У комунальному підприємстві “Чернівціводоканал” залишилося запасів рідкого хлору на один місяць, а гіпохлориду – на два тижні.

Керівник водоканалу Анатолій Чабан повідомив, що наразі Чернівцям не загрожують перебої з водопостачанням через зупинку підприємства-виробника “Дніпроазот” та відсутність хлору.

“У нас були укладені тендери на закупівлю рідкого хлору з підприємством “Дніпроазот”, поки що невідомо, чи зможемо їх продовжити. Фірма, яка постачала рідкий хлор із “Дніпроазоту” повідомила, що має можливість завезти його з Румунії. Але вже за вищою ціною. Упродовж кількох днів має вирішитися питання”, – пояснив Чабан.

За словами посадовця, якщо підприємство “Дніпроазот” відновить свою роботу, у нього і надалі будуть купувати хлор, але теж за вищою ціною. Якщо ні – в аварійному порядку закуповуватимуть рідкий хлор із Румунії, – пише molbuk.ua.

Нагадаємо, що через нестачу хлору деякі міста можуть залишитися без централізованого водопостачання, а в інших подача води може бути значно обмежена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини