Замість того, щоб ремонтувати дороги у місті, Каспрук шукає чергові відмовки, – Богдан Ковалюк

08.07.2018

Ковалюк_дорожній_знакДепутат Чернівецької міської ради Богдан Ковалюк пояснив, для чого під час сесії вручив мерові знак «Дорожні роботи».

Так, ремонт основних доріг Олексій Каспрук анонсував ще у квітні. Роботи мали б стартувати 1 червня, але цього не сталося. Затримку міський голова пояснив відсутністю труб та знаків для організації об’їзду. І ось, зрештою, про ремонт Гагаріна, Руської, Січових Стрільців, Переяславської мер знову заговорив на початку липня.

Труби до сесійної зали принести досить важко, тому Богдан Ковалюк вирішив вручити мерові знак. Щоби нагадати про те, що нині чернівчани володіють інформацію, коли за перебігом сесій, публічних виступів та прес-конференцій можна спостерігати он-лайн, і добре все пам’ятають.

“За останні три роки є хоча б одна відремонтована дорога? Невеликий клаптик на Щербанюка? Хмельницького недобудована, Головна жодного капітального ремонту досі не дочекалася”, – каже Богдан Ковалюк.

За словами народного обранця, щодо проспекту Незалежності навіть анонсували проект, але конкурс так і не оголосили. Героїв Майдану вже треба ремонтувати, на Січових Стрільців – жахлива ситуація, а про стан Гагаріна та Руської взагалі не хочеться навіть говорити, – пише promin.cv.ua.

“Тому коли чернівчани чують лише постійні відмовки мера та звинувачення депутатів, недобросовісних підрядників та інших, вони на це вже не реагують. Люди хочуть бачити, як розвивається місто, а не слухати відмовки міського голови”, – резюмував Богдан Ковалюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини