Підлеглі міського голови жаліються на його бездіяльність

06.07.2018

бешлей

На сьогоднішній день мер Олексій Каспрук за допомогою підконтрольних ЗМІ намагається перекласти усю відповідальність за стан речей у місті на депутатів міськради. Насправді ж, те скрутне становище в якому опинилися Чернівці є наслідком безгосподарності мера, його ледачості та невміння працювати.

Про це в ефірі програми «Чия правда» на телеканалі «Чернівецькій промінь» розповів депутат від фракції «Рідне місто» Володимир Бешлей.

 «Міський голова  не господарник, а ледар, який нічого не може зробити. Все, за що він береться, він доводить до банкрутства. Хіба, ви це не бачите? 

Ми виділили 88 мільйонів на дороги у цьому році. У результаті на жодній дорозі не розпочато капітальний ремонт. Скажіть будь-ласка, хто заважає міському голові працювати? Міський голова має виконавчі органи, цілі департаменти, управління, які отримують по 205 відсотків премій, але нічого не роблять.

Все, до чого торкається міський голова, то все руйнується. І всі це відчувають і всі це бачать. Зрозуміло, що зараз це все треба  на когось спихнути. Попередня міська рада була погана міському голові, ця погана міському голові. Взагалі, він з кимось може домовитися?

Перевага міського голови, що він вміє говорити, але говорити – це не мішки таскати. Треба щодня наполегливо працювати, треба виїжджати на об’єкти, треба перевіряти підрядників. Це все не робиться.

Міський голова дуже добре оперує фейсбуком. Він окрім кабінету і фейсбуку ніде не буває.

Навіть його безпосередні підлеглі жаліються мені, що такого ніколи не було. Приходить начальник відділу звітувати про проблемну ситуацію, а міський голова замість того, щоб прийняти рішення, махає головою і далі сидить у фейсбуці», – повідомив Володимир Бешлей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини