Всі пільгові категорії громадян у Львові безкоштовно користуються громадським транспортом, – Андрій Садовий

17.06.2018

садовийМер Львова Андрій Садовий поділився у Чернівцях досвідом розвитку громадського транспорту у своєму місті.

Так, у програмі «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь» він зазначив, що цього року львівська влада придбає 150 нових автобусів та 30 вживаних трамваїв. Попри чималі витрати на оновлення автопарку, міський голова Львова запевняє, що вартість проїзду збільшувати у муніципальному транспорті не будуть.

“Ми не плануємо міняти ціни на проїзд. Люди зараз бідні і не мають змоги платити дедалі більше за користування громадським транспортом. Мало того, всі пільгові категорії громадян у нас безкоштовно користуються автобусами, тролейбусами та трамваями”, – розповів Андрій Садовий.

За словами львівського міського голови, чимало людей наразі зловживають цим та неправомірно користуються пільгами. Проте, невдовзі львівська влада планує розпочати боротьбу з недобросовісними пасажирами. Це дозволить добитися компромісу: соціально незахищені верстви населення і надалі матимуть змогу їздити безкоштовно, а перевізники не отримуватимуть збитків через громадян, які незаконно користуються правом на безкоштовний проїзд, – пише promin.cv.ua.

Зазначимо, що партія «Рідне місто» у Чернівцях протягом кількох років виступає за відновлення соціального проїзного для незахищених верств населення. Поки що ця ініціатива не знайшла підтримки у міської влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини