Відкрили кримінальне провадження щодо побиття у поліції потерпілого від вибуху в психлікарні

09.06.2018

vubyhКримінальне провадження відкрили за заявою батька 16-річного потерпілого

Прокуратурою Чернівецької області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу) відносно службових осіб Шевченківського відділення поліції Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області.

Підставою для реєстрації вказаного кримінального провадження стало звернення батька потерпілого неповнолітнього до прокуратури області про побиття його неповнолітнього сина працівниками поліції після інциденту з  вибухом невідомої коробки, яку хлопець знайшов на вулиці, відкрив, в результаті чого одержав тілесні ушкодження.

Також, вказану заяву направлено у відповідні органи для проведення службових перевірок, результати яких будуть долучені до матеріалів кримінального провадження, – повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нагадаємо, що 16-річний хлопець стверджує, що він на території психлікарні підняв барсетку, яка вибухнула в нього в руках. Лікарі спочатку заявили, що хлопець отримав подряпини і його відпустили додому, але згодом йому довелось робити операцію. Натомість потерпілий стверджує, що його згодом побили в поліції.
В поліції все заперечують, і розповіли, що просто не випускали сина допоки не приїде його батько. Вибуховий пристрій, за словами поліцейських, він приніс туди сам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини