Вчора скасували літак з Чернівців на Анталію. Пасажири обурені

03.06.2018

аеропортПро скасування рейсу в мережі фейсбук розповіла чернівчанка Olga Buina. За її словами рейс планувався на 2 червня на 15:40, згодом його перенесли на 18:50, а коли вона, як й інші чернівчани приїхали в аеропорт, на дверях була табличка, що рейс скасований без будь-яких пояснень. Більше того в аеропорту їм повідомили, що цей рейс взагалі не був заявлений в цей день.

Попередньо планується, що літак має бути сьогодні о 18:30, але працівники аеропорту розповіли, що наразі таких рейсів не планується.

«На сьгодні планувався виліт з Чернівців до Анталії о 15.40 авіакомпанією Skyup. За декілька днів до вильоту змінили час вильоту на 18.50 і авіаперевізника на Аллана. Ну неприємно,але терпимо,хоча вже скоротився термін перебування у Туреччині. Приїхали в аеропорт за 2.5 години до вильоту,а на дверях нас чекало повідомлення про відміну рейса взагалі без жодних пояснень!!!

Звісно всі одразу почали звонити своїх турагентам,яким не повідомили про відміну рейса і звісно вони нас також про це не повідомили. Почали зв’язуватися з офісом Join Up.Ніхто не міг дати чіткої відповіді щодо вильоту і подальших дій.

Спочатку була інформація щодо вильоту о 23.50,хоча працівники аеропорту сказали,що таких рейсів не планується. Після годинних переговорів з кол центром Join Up через наших турагентстів, було оголошено про перенесення вильоту на наступний день 3.06,тобто на завтра на 18.30. Працівники аеропорту знову були здивовані,тому що такий рейс не заявлений. Чим це все закінчиться-ще не знаємо. Звісно,настрій вже ніякий. Я вже мовчу про діток,яких було багато серед нас і які мріяли вже попасти на море. Їх потрібно було заспокоювати що вже 2 доби запланованого відпочинку пропало!!!», – написала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини