У Чернівцях «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

02.06.2018

1Чернівецька «Батьківщина молода» разом з депутатами міської ради влаштували свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Як повідомляє голова обласної молодіжки Еріка Черней, до двогодинних розважальних заходів у центральному парку долучилося загалом близько півтори сотні дітлахів.

Відвідувачі парку, яких сьогодні було чимало, мали приємну несподіванку: їхніх дітей запросили до ігор і танців веселі аніматори-«Фіксики», за столами в наметах можна було зайнятися розмальовками, охочі також малювали кольоровою крейдою просто на асфальті. А ще малі непосиди тішилися кольоровим розмаїттям безлічі мильних бульбашок, які самі ж і творили, а депутати міськради Роман Гаїна, Юрій Бурега і Тарас Бабух вручили їм яскраві кульки в подарунок.

«Знаю, що від сяючих дитячих усмішок починають усміхатися і батьки, – каже один з організаторів акції, депутат Чернівецької міськради Роман Гаїна. – Тому ми з колегами влаштували такий сюрприз для маленьких відвідувачів парку, який точно підняв настрій і їхнім батькам. Коли люди переконуються, що поруч є хтось, хто просто так тобі усміхнеться, розважить дитину, зробить подарунок – відступають на задній план негаразди, та і взагалі з цієї точки може змінитися життя».

На завершення втомлені розвагами діти отримали, окрім задоволення, ще й винагороду – солодощі і соки, а відпочилі батьки – щасливих дітей.

11

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини