«Картки чернівчанина» виявилися не пристосованими до сучасних сервісів, їх будуть міняти

30.05.2018

картка1Так само як і для доступу до інших сучасних сервісів. Тому усі «Картки чернівчанина», які були випущені з 2016 року доведеться замінити на нові.

Про це сьогодні у Чернівцях, під час підписання меморандуму щодо впровадження електронного квитка, повідомив голова правління «Ощадбанку» Андрій Пишний.

«Для повнофункціонального використання доведеться здійснити перевипуск карток, які вже будуть обладнані відповідно чіповою технологією», – розповів Пишний. Згодом мер Каспрук повідомив, що «щасливими» власниками цих карток вже стали 12 тисяч чернівчан.

Нагадаємо, що запровадження «Картки чернівчанина» було одним з основних пунктів передвиборчої кампанії 2015 року. Однак, за два з половиною роки окрім копійчаних знижок у деяких магазинах та аптеках, жодної іншої користі від цієї картки не було і люди перестали її оформляти.

Аби хоч якось виправдатися та реанімувати картку, під неї почали запроваджувати систему електронного квитка і вона мала стати чи не основним платіжним інструментом. Та як виявилося, «Картка чернівчанина» і до цього непридатна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини