Каспрук закликає людей прийти на сесію, щоб врятувати його півмільйонну зарплату

30.05.2018

каспрукНа завтрашній сесії Чернівецької міської ради депутати розглянуть питання дострокового припинення повноважень мера Олексія Каспрука. Причин для прийняття цього відповідального рішення депутати називають більш ніж достатньо. Це і неспроможність мера та його команди вирішувати важливі питання життєдіяльності міста, колапс у житлово-комунальному господарстві, корупція серед чиновників, незаконні розпорядження мера скасовані у судах тощо.

Звісно, що Каспрук не хоче визнавати, що Чернівці за його керівництва скотилися на останні місця в Україні по всіх показниках, а тому намагається представити завтрашні події в Ратуші, як уявну боротьбу добра зі злом, в якій він, звісно відводить собі роль добра.

Тому не дивно, що вчора Каспрук, під час брифінгу, за годину декілька разів закликав чернівчан прийти 31 травня на сесію щоб врятувати його. Раніше прийти людей на сесію закликав і його політичний бос з “Народного фронту” Максим Бурбак.

В новітній історії України ми вже неодноразово ставали свідками, коли окремі політики закликали людей вийти на вулиці та захистити певні ідеали і демократичні цінності. Щоправда, досить швидко з’ясовувалося, що, насправді, політики використовували людей для того, щоб захистити свої політичні та бізнесові інтереси.

Так само використати людей завтра хоче міський голова та його поплічники. Зіштовхнувши чернівчан з депутатами та спровокувавши конфлікт у сесійній залі, Каспрук банально хоче врятувати свою теплу посаду, півмільйонну зарплату, службовий автомобіль та інші привілеї. Тільки чи розуміють чернівчани, що залишивши Каспрука на посаді, вони залишать місто в такому ж плачевному зруйнованому стані?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини