Рятувальники розповіли подробиці трагічної пожежі під час якої загинув дворічний хлопчик

29.05.2018

пожежник25 травня у Комарівцях, Сторожинецького району сталася пожежа в житловому будинку внаслідок якої загинула 2-річна дитина.

Власники розтопили піч на кухні, щоб приготувати їжу. Вогонь господарі залишили на певний час без нагляду, а самі пішли поратися по господарству.

За попередніми висновками фахівців, через порушення правил безпеки при експлуатації печі полум’я поширилося домашніми речами та дісталося покрівлі.

Через те, що у будинку зберігали багато одягу, що почав тліти, у приміщенні утворилося щільне задимлення. У середині будинку на момент пожежі перебували 10 дітей. Помітивши вогонь та відчувши дим, вони вибігли на вулицю та повідомили про пожежу батьків. Зрозумівши, що один із дітей – 2-річний хлопчик, залишився всередині будинку, батько кинувся рятувати сина.

Одночасно із цим, про пожежу було повідомлено пожежно-рятувальні підрозділи. До прибуття вогнеборців, чоловік виніс хлопчика із задимленого приміщення із ознаками отруєння чадним газом. Дитину було передано медикам, але, на жаль, дорогою до лікарні хлопчик помер, – повідомили у прес-службі управління ДСНС у Чернівецькій області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини