Ремонт спортивного майданчика гімназії №1 не встигли завершити до “останнього дзвоника” (фото)

24.05.2018

010

Через це урочисту лінійку школярам доведеться перенести в інше місце

Новенький спортивний майданчик у Чернівецькій гімназії №1 мали урочисто відкрити ще 15 травня. Проте тоді на його місці був лише гравій, будівельна техніка і розбита сусідня територія.

На місці зібралася комісія, в ході якої підрядник – ПП «ТРАДЕКС» – пообіцяв, що 24 травня о 12 годині дня об`єкт буде зданий в експлуатацію. Крім того, відремонтований розтрощений асфальт на сусідньому майданчику, де вже 25 травня має відбутися урочиста лінійка.

Сьогодні на подвір`ї гімназії знову зібралася комісія. Проте ані керівник фірми-підрядника, ані засновник підприємства не прийшли. Водночас, робітники фарбують огорожу, яку тут встановили вчора.

Ми щодня виїжджаємо сюди і оцінюємо стан робіт. Учора зварювали огорожу, а сьогодні її фарбують. Сьогодні бачимо: свою обіцянку ПП «ТРАДЕКС» не виконав. Спортмайданчик не готовий, не відновлена сусідня територія, яку зруйнували під час будівництва, – розповів acc.cv.ua Ярослав Городенський, директор департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької  міської ради. – Завтра останній дзвоник, але проводити його фактично немає де. Зараз працівник технагляду разом із фахівцем міськШЕПу здійснюють заміри ділянки, яку треба заасфальтувати. Виконає ці роботи міськШЕП, однак їхню вартість повинен сплатити підрядник, адже саме він наніс цю шкоду. Далі розриватимемо з ним угоду і розпочинатимемо новий тендер”.

012

011

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини