Іво Бобул йде у президенти (відео)

23.05.2018

Іво Бобул11Для того, щоб зібрати гроші, що потрібні на президентську кампанію, Іво Бобул планує звернутися до Дональда Трампа.

Український співак і композитор з Буковини, помічник депутата Верховної Ради від «Народного фронту» Миколи Федорука, Іво Бобул заявив, що буде балотуватися в президенти України.

Це він висловив у ефірі телеканалу «112 Україна» у програмі «Бацман», – пише видання «Факти».

За словами співака, він вже починає збирати гроші на виборчу кампанію.

«Так, звісно, збираюся у президенти, зараз першочергово збираю кошти. Я бачу, що країна, в якій ми живемо, йде не туди, валиться у якесь провалля. Моя програма готова, команда зібрана, ми анонсуємо виборчу кампанію, коли настане відповідний час. Держава Україна повинна бути міцною, гарною, щоб люди були здорові, а діти вчилися у якісних школах, потрібно змінити систему освіти. Болонська система, яку нам нав’язують, не підходить нашим дітям, вона шкідлива. Звісно, треба і медицину підіймати», – розповів співак.

«Мені потрібно поговорити з Трампом, поїхати у Штати і попросити у нього допомоги. Я думаю, що він допоможе, оскільки в нас спільні з ним погляди!» — заявив Бобул.

На запитання ведучої про підтримку у минулому Віктора Януковича, яку колись висловив Іво Бобул, співак відповів: «Янукович був дуже хорошою людиною, свого часу я його підтримав, тому що знав особисто. Він дуже хазяйновитий».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини