Каспрук погодився на пропозицію київського перевізника встановити тариф у маршрутках 7 гривень?

23.05.2018

Каспрук в маршруткеЯк нам стало відомо із достовірних джерел, у розпал протистояння з чернівецькими перевізниками мер Олексій  Каспрук провів перемовини з одним потужним київським перевізником під час яких запропонував йому зайти на наш ринок.

Однак, цікавим є не стільки факт самих перемовин, скільки їхні деталі.

Як повідомило нам джерело, перевізник виявив зацікавленість працювати в Чернівцях, але при цьому поставив умову, що тариф на проїзд у маршрутках має становити не менше 7 гривень. Каспрук на це погодився і запропонував схему за якою чернівчани безпосередньо платитимуть за проїзд 5 гривень, а різниця в тарифі буде компенсуватися з міського бюджету.

При цьому, на своєму останньому брифінгу Каспрук намагався переконати громаду міста у тому, що інформація про те, що він свідомо йде на загострення конфлікту з чернівецькими перевізниками лише для того, щоб замінити їх перевізниками з інших міст є міфом та не відповідає дійсності.

Але той факт, що міський голова так поспішив спростовувати певні припущення містян та власників чернівецьких маршруток наводить на думку, що диму без вогню не буває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини