Андрій Кавуля розповів про розкол та «двоєцарствіє» у фракції «Солідарність» в Чернівецькій міськраді

07.05.2018

максимюк_савчукВ ефірі програми «Без емоцій» депутат Чернівецької міськради від фракції «БПП» за квотою «Народного фронту» Андрій Кавуля відповідаючи на запитання ведучого розповів чи є у фракції розкол та «двоєцарствіє».

«Скоріше всього у фракції  є дві думки, «двоєцарствія» немає. Я хотів би сказати, що фракція «Солідарність» одна із самих демократичних і ми на кожне питання своє «фе» виказуємо одне одному повністю.

Фракція не проста, тому що є представники «Народного фронту» по квоті і є «Солідарність», яка теж складається з бізнесменів і інших партійців. Тому на сьогоднішній день ситуація не є проста і чим вона закінчиться я не можу сказати, але колектив злагоджений, у нас є порозуміння і ми працюємо на сьогоднішній день згуртовано», – зазначив Андрій Кавуля.

Нагадаємо, що «Народний фронт» не йшов на місцеві вибори, тож частина депутатів була включена до виборчих списків Блоку Петра Порошенка «Солідарність». За результатами виборів «БПП» здобуло 9 мандатів, в тому числі 4 депутатів потрапило у міськраду під знаменами БПП «Солідарність» за квотою «Народного фронту».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини