Депутати від «Народного фронту» прогулюють сесії міськради та не голосують за важливі для чернівчан питання

04.05.2018

сесіяМер Олексій Каспрук чомусь не хоче помічати, що його однопартійці з «Народного фронту» регулярно прогулюють сесії міської ради та не беруть участі у голосуваннях по життєво важливих питаннях.

Натомість, коли у сесійній залі часом не набирається голосів за прийняття того чи іншого проекту рішення, то міський голова одразу ж починає звинувачувати у провалі голосування представників інших політичних сил, і в першу чергу фракцію «Рідне місто».

При цьому, вперто не хоче бачити, що в  сесійній залі відсутні депутати, які опинилися в раді за квотою «Народного фронту» (Андрій Романчишин, Сергій Греков, Василь Осачук, Андрій Кавуля) . Таке відбувається практично на кожній сесії. Зокрема, повторилося і вчора. Під час голосування за виділення коштів на завершення будівництва та ремонту декількох важливих об’єктів жодного депутата від «Народного фронту в залі не було. І саме їхніх голосів не вистачило для того, щоб з першого разу прийняти рішення по фінансуванню добудови стадіону по Головній,265. Але це не завадило меру кинути камінь в город інших фракцій.

Цікаво, що питання стадіону особисто лобіював Олексій Каспрук. Але у представників «Народного фронту» чомусь не знайшлося часу для того, щоб підтримати свого однопартійця. Тож, не має чому дивуватися, коли під час розгляду питань простих чернівчан представники «Народного фронту» встають та демонстративно йдуть із сесійної зали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини