Максимюк пообіцяв подати до суду на Бурбака

03.05.2018

максимюкПід час сьогоднішньої сесії Чернівецької міської ради голова фракції БПП «Солідарність» Василь Максимюк різко відповів нардепу від «Народного фронту» Максиму Бурбаку, який у своєму дописі на facebook спробував звинуватити Максимюка у якихось «прогнозованих» голосуваннях, а також повідомив, що голова фракції БПП «Солідарність», нібито, зареєстрував проект рішення про розпуск міської ради.

Щоправда, вже сьогодні з’ясувалося, що Бурбак збрехав, адже ні Максимюк, ні інші депутати міськради такого проекту рішення не готували та не реєстрували. Це підтвердили секретар міської ради Василь Продан, який візує усі проекти, та працівники оргвідділу Ратуші.

Щодо «прогнозованих» голосувань, то Максимюк зазначив, що він як депутат обраний чернівчанами не збирається питати у Максима Бурбака як голосувати.

«Як я буду голосувати з того чи іншого питання, то це мій власний вибір. Я ні в якому випадку не буду консультуватися з Максимом Юрійовичем», – зауважив Максимюк.

Водночас, депутат наголосив на тому, що неправдиві дописи Бурбака та звинувачення на адресу міських обранців викликані виключно його бізнес-інтересами.

«На превеликий жаль все, що написано Бурбаком воно стосується особистих  інтересів своїх бізнес-партнерів. Тому це все і виникло. Починається нова фаза протистояння по одному з об’єктів де, мабуть, чи Максим Юрійович чи його друзі мають безпосередній інтерес та безпосереднє відношення і у зв’язку з цим почалися неправдиві висловлювання у бік окремих депутатів чернівецької міської ради.бурбак

Тому вимагаю від Максима Юрійовича публічного вибачення за те, що він сказав неправду. В іншому випадку, я звернусь до суду, щоби відстоювати свою честь та гідність», – відзначив Василь Максимюк.

Також голова фракції БПП «Солідарність» заявив, що у тій ситуації яка нині склалася необхідно спитати думку громади міста, а не розкидуватися огульними звинуваченнями у соцмережах.

«Ще раз змушений заявити про те, що Максим Бурбак сказав неправду. Як кажуть чув дзвін, та не знає де він. Жоден з депутатів не реєстрував проект рішення про дострокове припинення повноважень міської ради. Сама громада має сказати, що нам далі робити. Для цього є чимало засобів, крім фейсбуку, яким так невдало користується народний депутат», – підсумував Василь Максимюк і запропонував провести 29 травня громадські слухання на яких би чернівчани дали оцінку роботи міському голові та міській раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини