«Самопоміч» загубила підписні листи. Процес відкликання депутатів припинений

26.04.2018

29064373_2210148642360701_682940165109296707_oКерівник міського осередку Олексій Попович стверджує, що підписи вкрали.

Сьогодні на засіданні міської територіальної виборчої комісії припинили процес відкликання депутатів від партії «Самопоміч».

24 березня під час зборів вирішили відкликати шістьох депутатів міськради від партії «Самопоміч». Були створені ініціативні групи зі збору підписів за відкликання, які мали за 20 днів зібрати необхідну кількість підписів та подати документи до ТВК.

Анонсували збір підписів в наметі на Центральній площі та в офісі партії. Щоправда намету на площі за 20 днів так ніхто і не побачив, а в офіс ми змогли потрапити лише з третьої спроби. На десятий день збору підписів в листах було лише кілька підписів чернівчан. Та й то лише за чотирьох депутатів. Двох тушок від «Народного фронту» Ставчанського та Матвієнка чомусь відкликати не стали, а керівник міського осередку Олексій Попович відмовився пояснювати чому людей Бурбака вирішили все ж залишити депутатами. Не зважаючи на це, на 20-ий день у «Самопомочі» відрапортували про успішну місію та зібрані 6 тисяч підписів чернівчан, які невдовзі мали бути передані до ТВК.

Було зрозуміло, що цих підписів не існує, і інтригою всього цього фарсу залишалось лише яким чином будуть «ховати» цю справу з невдалим збором підписів. І зрештою в «Самопомочі» заявили, що підписні листи…вкрали. Про це ІА «АСС» повідомив керівник осередку партії «Самопоміч» у місті Чернівці, Олексій Попович.

Оскільки Олексій Попович боїться коментувати нашим журналістам ситуацію довкола збору підписів і усіляко ігнорує наші дзвінки та письмові запити, ми звернулись до Нацполіції щоб дізнатись чи були заяви від керівника міського осередку «Самопомочі» щодо крадіжки документів і чи відкрите кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини