У Чернівцях відбувся Перший Буковинський Молитовний сніданок (фото)

10.04.2018

36Науковці, політики, депутати міста та області, народні депутати, громадські активісти та представники різних конфесій зібралися сьогодні, 10 квітня у Мармуровій залі ЧНУ імені Юрія Федьковича на Першому Буковинському Молитовному сніданку.

За словами співорганізатора цього дійства, Вячеслава Нагірняка, запрошені на сніданок 230 людей.

“Це майданчик проти внутрішнього розбрату в суспільстві. Учасники обговорюють різні теми: соціальна складова присутня, говоримо про війну на сході країни, про економіку, про корупцію, про основну мету нашу – єднання. Захід – безкоштовний, гроші на витрати пожертвували меценати. Але коштів потрібно було небагато. На столах наїдки не надто дорогі, а залу університет надав безкоштовно” – запевняє Вячеслав Нагірняк.

Як розповіла голова оргкомітету з підготовки до цього дійства, депутатка Чернівецької обласної ради Любов Годнюк, на сніданку присутня і соціальна складова, це захист дітей, – пише acc.cv.ua.

Довідково: вже більше 60 років традиційні Національні сніданки проходять в США, давши початок аналогічним зібранням у Європарламенті, Німеччині, Великобританії, Україні та багатьох інших країнах світу. Вважається, що подібний захід сприяє духовному єднанню й порозумінню провідних політиків, чиновників, дипломатів і бізнесменів з усього світу. У  США вперше він був організований президентом Дуайтом Ейзенхауером (у 1953 році). Цьогоріч до традиції духовного єднання долучаться і Чернівці. Вперше Буковинський молитовний сніданок пройшов сьогодні, у Мармуровій залі Чернівецького Національного університету.

37

29

34

31

25

28

30

Фото: pogliad.ua, acc.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини