Перед Великоднем ціни на продуктових ринках зросли на 40%
Чернівчани шоковані, кажуть, за два дні ціни на продуктових ринках виросли на 30-40%.
Порівнюють, якщо ще в середу за філе свинини просили 120 гривень, то нині, у п’яницю – 180 гривень, та й знайти сире м’ясо на прилавках важко.
За одним з головних атрибутів Великодніх свят – кільцем ковбаси, на рину вишикувалися черги. Просять за ковбасу – від 145 до 250 гривень, – пише acc.cv.ua.
“Я навіть не хочу питати ціни, бо звучить все дуже страшно. Прошу продавця давати всього по троху, вони вже тут навчені. Мені нарахували за м’ясний комплект у кошик – 700 гривень. Заплатив, а що робити? Жінка список написала, треба все додому принести” – ділиться ранковими закупками чернівчанин Андрій.
Ще один основний продукт Пасхи – цвіклі, або хрін, на ринку можна купити за 35-40 гривень за півлітрову склянку.
Паски – в залежності від розміру, від 14 до 40 гривень.
Залишити відповідь