У «МіськШЕПі» зізналися, що їхня машина, яка здійняла піщану бурю на Героїв Майдану, не була готова до прибирання вулиць

05.04.2018

1244Вчора соціальні мережі вибухнули насмішками чернівчан, які обговорювали недолугу роботу нової мультифункціональної машини на вулицях міста На відео видно, як під час роботи машини на дорозі здійнялись клуби пилюки.

У КП «МіськШЕП» виправдовуються, кажуть, що з машиною усе гаразд, вона працює нормально, просто спроба прибрати вулицю – не вдалась.

«На кільці по Героїв Майдану, там великі намети і ми спробували за допомогою щітки їх змести. Та коли ми побачили, що підіймається пилюка, тут же було відмінене завдання. Забрали машину на підприємство на дообладнання. На ній вакуумно-підмітальний модуль, на ньому дообладнуються бокові щітки, і цей модуль буде втягувати увесь зміт із дороги, подаватиметься вода, яка буде прибивати пилюку. І модуль втягуватиме пилюку, як пилосос. Ця машина може прибирати прилоткову частину дорогу, працювати у вузьких місцях», – розповів acc.cv.ua заступник керівника КП «МіськШЕП» Валерій Мандрик.

Цікаво тільки, чому у «МіськШЕПі» наперед ніхто не подумав, що не готова до роботи прибиральна машина здійме справжню піщану бурю та створить дискомфорт для чернівчан?


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини