Через недбалість чиновників дві електроопори на шкільному подвір’ї щодня загрожують життю дітей (фото)

31.03.2018

опори1Коли чиновники Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин складали проектну документацію та кошторис ремонт подвір’я ЗОШ №33, то чомусь забули запланувати перенесення двох електроопор. Через це вже півтора роки діти змушені щодня ходити під електричними дротами, наражаючи своє життя на небезпеку.

Про це на свої сторінці у facebook повідомила депутат Чернівецької міської ради Аліна Олевич.

«Уже майже півтора року я прошу, наполягаю, зрештою вимагаю забрати ці дві електроопори з середини подвір’я 33-ї школи. Адже наші «ґазди» з Департаменту містобудівного комплексу, складаючи кошторис на ремонт подвір’я, забули внести туди перенесення цих стовпів.

Там бігають діти, там проводять лінійки й інші заходи, а над головами школярів висять електрокабелі! Це все – не лише небезпечно, але й неестетично. Наче зроблено кривими руками. Я вже запитувала, чи чиновники так само сумлінно роблять ремонти в себе вдома… А тут за гроші громади – і таке… Про цей об’єкт нагадую майже щосесії, та тих, хто повинен відповідати за таку роботу, як завжди, немає»,  – йдеться у дописі депутата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини