Розробка бізнес-плану для “Чернівціводоканалу” обійшлася у 8,5 мільйонів гривень

27.03.2018

вода_євроПредставлений документ більше схожий на пояснювальну записку, а не на професійний документ вартістю понад чверть мільйона євро.

Про це повідомили у мережі “Фейсбук” ГО «Центр реформ та розвитку».

Бізнес план обійшовся водоканалу у 259 тисяч євро, або майже 8,5 мільйонів гривень, але, за словами активістів, реалізація першої стадії кредитування на суму 17 мільйонів євро потребує більш чіткого фінансового обґрунтування та прогнозування результатів використання кредитних коштів у майбутньому, які у дороговартісному документі чомусь відсутні.

“На минулому тижні команда ГО «Центр реформ та розвитку» була присутня на презентації цього важливого та цінного документа. Були враженні його поверховістю та відсутністю обґрунтованого фінансового аналізу та прогнозу результатів використання кредитних коштів у майбутньому. На даний момент наша команда готує низку рекомендацій щодо вдосконалення бізнес-плану. Оскільки реалізація 1 стадії кредитування на суму 17 млн. євро, на наш погляд, потребує чіткого фінансового обґрунтування та прогнозування,” – йдеться у дописі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини