У соцмережі визначать скільки у Чернівцях ще будуть гріти батареї

26.03.2018

батареї тепло тарифиПенсіонери, хочете економити на опаленні, реєструйтеся у facebook

Соціальна мережа facebook стане порадником мера Олексія Каспрука в ухваленні важливого рішення. Так, 26 березня міський голова розмістив на своїй сторінці своєрідне опитування – коли ж варто припинити опалювальний сезон – першого чи п’ятнадцятого квітня.

 «До 1 квітня залишився тиждень. Погоду у квітні обіцяють вже весняну, вдень +10 + 16 С, окремі дні взагалі по літньому теплі вище 20 тепла, але ночі ще можуть бути прохолоді. Що робимо з опалювальним сезоном? Продовжуємо, щоб було тепло у дитсадках, школах, лікарнях, домівках?

Чи зупиняємо, бо котельням у теплу погоду все одно доведеться працювати на мінімумі, а цифри у платіжках чернівчан, хоч і будуть менші, але ж сплатити їх доведеться?

У середу засідання Кабінету Міністрів по цьому питанню, хотів би почути вашу думку.

Давайте спробуємо спільно прийняти рішення. Прошу подивитися прогноз погоди та долучитися до маленького бліц-опитування :

Припиняємо опалювальний сезон з 1 квітня і заощаджуємо чи продовжуємо до 15-го квітня і платимо?», – ідеться у дописі.

Як відомо, керувати Чернівцями Олексію Каспруку соціальна мережа допомагає не вперше. Раніше міський голова призначив директором «Калинівського ринку» Володимира Святошнюка, бо той написав йому про своє бажання очолити підприємство у facebook. У результаті Святошнюк отримав посаду без жодного конкурсу, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини