Буковинець зайшов у гості до знайомих та викрав золоті прикраси

24.03.2018

золото_прикрасиНадвечір 22 березня з повідомленням про крадіжку до поліції звернулася 53-річна жителька Сокирянщини. Жінка розповіла, що з її будинку зникли золоті вироби на загальну суму 7 тисяч гривень. Також потерпіла повідомила, що напередодні у них гостював 29-річний знайомий.

Оперативники Сокирянського відділення поліції одразу почали перевіряти особу гостя на причетність до вказаної крадіжки. Поліцейські з’ясували, що поки господарі вийшли з кімнати, чоловік скористався їхньою відсутністю та викрав ювелірні вироби. Правопорушник ніде не працює і в такий спосіб вирішив збагатитися. Покинувши будинок своїх жертв, зловмисник одразу продав викрадене. Правоохоронці встановили покупця і вилучили в нього придбані чужі прикраси.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час триває досудове розслідування та вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєнні даного злочину, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини