Чернівчани вимагають від правоохоронців навести порядок з безхатченками біля ринку “Центральний”

23.03.2018

бомжі_сбуЧернівчани нарікають, що біля ринку стає все небезпечніше ходити, особливо дітям.

Мова йде про велику кількість безхатченків, які збираються біля ринку “Центральний”, що на Загули, 9. Як написав чернівчанин Сергій Поповецький у мережі facebook, ці люди відлякують перехожих та наражають на небезпеку дітей. Особливо, якщо врахувати, що неподалік розташована гімназія №5.

Більше того, поруч з ринком знаходяться будівлі Прокуратури та СБУ, але правоохоронці вже багато років поспіль роблять вигляд, що проблеми безхатченків не існує. Навіть після випадку, коли у грудні 2017 у скверику поруч будівлі СБУ знайшли  невідомого, який помер від переохолодження,  в районі ринку продовжують збиратися десятки безхатченків та буянити, відлякуючи своєю поведінкою перехожих.

Проходячи повз ринок “Центральний” по вул. Дмитра Загули, 9, помічаю найчастіше цю картину. Цей притон алкашів з кожним разом збільшується, ці особи ведуть себе неадекватно, висловлюються нецензурною лексикою, пиячуть, лякають людей своєю неадекватною поведінкою, це місце біля ринку стає небезпечним для мешканців міста, а саме для дітей дошкільного віку, людей похилого віку, і до звичайних пересічних громадян,” – пише Сергій Поповецький.

Так, чоловік просить відповідні органи та правоохоронців забезпечити порядок у цьому районі, аби не наражати людей та школярів на небезпеку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини