Телеканал Бурбака працює в найкращих традиціях російської пропаганди (відео)

19.03.2018

тва1

Журналістів “ТВА” вкотре спіймали на брехні

Провладний телеканал «ТВА», який фактично належить нардепу від «Народного фронту» Максиму Бурбаку, продовжує порушувати стандарти журналістики і маніпулювати інформацією та свідомістю чернівчан.

Зокрема, в сюжеті який стосувався ситуації із прийняттям програми «Комфортне місто», коли на сесію прийшли люди, журналістка безапеляційно приписує представнику «Рідного міста» слова про те, що цих людей, нібито, підкупили. А потім подає пряму мову секретаря міської ради Василя Продана у якій він говорить про те, що людей використав “Народний фронт”, але жодного слова про підкуп.

«Прикро, коли молоді журналісти у своїй роботі кажуть відверту неправду.

Журналіст каже: – Рідномістянин стверджує, що людей підкупили.

І далі подає пряму мову депутата, де жодного слова про підкуп», – звернув увагу на цю маніпуляцію у своєму дописі у facebook Василь Продан.

Це не перший подібний випадок з журналістами цього телеканалу. Минулої п’ятниці «ТВА» у кращих традиціях пропагандистського телеканалу «RUSSIA TODAY» висвітлював прес-конференцію депутата міськради Юлії Сафтенко, яка після виключення з фракції «Народний контроль» можливо поповнить ряди представників “Народного фронту”. Зокрема, журналісти, використовуючи примітивну маніпуляцію, намагалися переконати глядачів, що цей захід викликав ажіотаж серед чернівчан.

Так, на початку сюжету в кадрі видно, що на прес-конференції присутні всього лише декілька людей. А вже за 30 секунд демонструється кадр на якому зала забита, а на передньому плані одна жіночка ледь не плаче. І байдуже, що це відео із зовсім іншого заходу, до якого Сафтенко не мала жодного відношення.

сафтенко_сюжетА рік тому у подібний з Василем Проданом ситуації опинився депутат Володимир Бешлей. Тоді журналістка програми «Сара в кулуарах» задала йому питання, хто є автором гімну України. Бешлей відповів правильно, але у програмі змонтували та подали його відповідь на зовсім інше питання.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини