Чернівчани платять за обігрів повітря у місті

07.03.2018

бешлейДепутат міськради від фракції “Рідне місто” Володимир Бешлей на своїй сторінці в мережі фейсбук розповів про роботу департаменту ЖКГ, який, по суті, саботує питання енергоефективності в місті.

Ще в липні минулого року під час сесії депутат звернув увагу Олексія Каспрука на те, що труби теплотраси на Калічанці без теплоізоляції і чернівчани сплачують за обігрів повітря у місті. Каспрук тоді поручив комунальникам усунути цей недолік, а в грудні ДЖКГ прозвітував про виконання доручення.

Та виявилось, що комунальники відверто збрехали міському голові і чернівчанам. Роботи вони провели на декількох метрах, а сотні метрів труб, так і залишились без теплоізоляції.

Чернівчани сплачують космічні рахунки за обігрів всієї галактики, а не своїх осель! Спитаєте чому? Ось один з прикладів.

Ще в липні минулого року ініціював прийняття міськрадою рішення, яким доручено комунальникам провести теплоізоляцію теплотраси на Калічанці.

Коли опалювальний сезон розпочався, то труби і далі залишалися «голими». Тоді знову підняв на сесії це питання – попросив мера, щоб він повпливав на бездіяльність своїх підлеглих. Мені пообіцяли, що до морозів всі роботи виконають.

Пройшло півроку і тут нарешті отримую відповідь, що всі роботи вже завершені. Пішов перевірити якість їх виконання. Виявилось, що комунальники замінили лише декілька метрів ізоляції, а сотні метрів труб так і залишилися оголеними на двадцяти градусних морозах.

Через безвідповідальність та брехню чиновників з мерії, чернівчани сплачують космічні рахунки за обігрів всієї галактики, а не своїх осель.

Прикро, що енергоефективність, про яку так багато говорять в Ратуші, насправді виявилась пшиком

doc1

doc2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини