Чернівецька міська «Батьківщина» знову обрала своїм лідером Олександра Пуршагу

04.03.2018

3Звітно-виборна конференція Чернівецької міської парторганізації ВО «Батьківщина» знову довірила бути головою парторганізації Олександрові Івановичу Пуршазі. Про це повідомляє прес-служба обласного осередку партії.

На конференції Олександр Пуршага, який очолював міську «Батьківщину» і попереднього року, прозвітував про діяльність організації і подякував однопартійцям за наполегливу і згуртовану роботу (партійну, організаційну, інформаційно-просвітницьку, протестну діяльність тощо). Окремо він відзначив доброчинний рух серед міських партійців: підтримку благодійних акцій на допомогу потребуючим дітям і родинам, опіку над сім’ями загиблих Героїв АТО, ініціативи з їх гідного вшанування. Окрім активу, він особливо відзначив партійців – депутатів Чернівецької міськради, які гідно виконують в раді накази своїх виборців. О.Пуршага нагадав, що двоє депутатів  – Юрій Бурега і Валерій Казимірович – не мають жодного пропуску у відвідуваннях сесій, і лише один пропуск (з поважної причини) має депутат Любов Сорохан, ретельно ставляться до своєї роботи й інші депутати. Також він з багатьох ініціатив, втілених парторганізацією,  виділив волонтерство і доброчинність депутата Романа Гаїни і активістів його команди – «Волонтерів за Батьківщину», які щотижня відправляють сотні кілограмів смачних домашніх страв бійцям на Схід і підтримують воїнів, що проходять лікування і реабілітацію в Чернівцях. Усі ці партійці-волонтери були названі на конференції поіменно: Роман Гаїна, Віктор Безручак, Галина Марчук, Володимир Григорчук, Лідія Гаїна, Ігор Солтицький, Валентин Філіпчук, Андрій Пуздряк, Андрій Парфирюк.

«Маємо наочне підтвердження, що в нашої політичної сили найпотужніший людський ресурс, – сказав у своєму виступі запрошений до участі в конференції голова обласної парторганізації Іван Мунтян. – Ми впевнено йдемо до перемоги – це підтверджує і соціологія,  і те, що навіть краще за соціологію – вибори. Результати виборів до ОТГ надихають нас і демонструють, що «Батьківщина» і її лідер Юлія Тимошенко готові взяти владу і зроблять це. У нас є команда, яка здатна з цим впоратися, і впевнений, що результату не доведеться чекати роками – ситуація почне мінятися на краще за лічені місяці!»

Конференція позитивно оцінила результати річної роботи парторганізації і знову обрала головою Чернівецької міської «Батьківщини» Олександра Пуршагу, – повідомляє прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини