За стан справ і в державі, і в області, несуть відповідальність «Народний фронт» та «БПП», – Іван Мунтян

26.02.2018

14Впродовж вихідних буковинські партійці ВО «Батьківщина» проводили звітно-виборні конференції районних парторганізацій. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, наприкінці цього тижня відбулися конференції Шевченківської в районної в м. Чернівці, а також Глибоцької, Новоселицької, Герцаївської та Сторожинецької районних парторганізацій ВО «Батьківщина».

 «Я вдячний усім однопартійцям краю за нашу спільну роботу, – казав у своїх виступах на конференціях, у яких брав участь, лідер буковинських «батьківщинівців» Іван Мунтян. – Її результатом є лідируюча позиція «Батьківщини» у виборах до ОТГ. Це підтверджує, що ми маємо потужну вертикаль від низу, від первинних організацій – і аж до верху. Тож я дякую всім за пророблену роботу і на високому рівні організовані конференції, але, дивлячись усім прямо в очі, чесно кажу: очікую більшого».

Голова облпарторганізації піддав критиці нинішнє заспокоєння, в якому перебувають деякі парторганізації у міжвиборчий період. Нагадав про важкі часи, які пережила партія, і наголосив, що і нині ВО «Батьківщина» перебуває в опозиції.

«Нерідко краяни покладають на нас останні надії, – сказав Іван Мунтян. – Коли люди нам довіряють і обирають нас – ми в межах наших можливостей виконуємо делеговані повноваження району. Але ми не є при владі. За стан справ і в державі, і в області, несуть відповідальність інші політичні сили: БПП і НФ». Водночас І.Мунтян зазначив, що ВО «Батьківщина» готова таку відповідальність взяти на себе і нагадав, що в ній немає випадкових людей: партія пройшла складний шлях очищення, і зараз до неї приходять нові люди, і вона залишається демократичною і відкритою структурою.

Головами Глибоцької, Новоселицької, Герцаївської та Сторожинецької районних парторганізацій ВО «Батьківщина» обрали їхніх попередніх керівників – відповідно Володимира Мунтяна, Валентина Пріску, Петра Георгіу та Катерину Гуцуляк, – повідомляє Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини