У поліції Буковини приховують інформацію про вибух у податковій

16.02.2018

вибух_податковаСаме такий висновок можна зробити з офіційної інформації  Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

“У момент вибуху ручна осколкова гранат РГД-5 знаходилася в одному зі службових кабінетів ГУ ДФС у Чернівецькій області. Орган досудового розслідування розглядає у тому числі одну з версій, що ручну осколкову гранату РГД-5 приніс хтось із працівників ГУ ДФС у Чернівецькій області”, – йдеться у відповіді на інформаційний запит molbuk.ua.

Водночас, у документі зазначається, що “надання іншої інформації по даному кримінальному провадженню на даний час є неможливим, оскільки це може негативно вплинути на подальший хід досудового розслідування”.

Нагадаємо, ще 10 січня у приміщенні управління ДФС у Чернівецькій області стався вибух, внаслідок чого поранено трьох осіб. Більш ніж за місяць у Нацполіції Буковини так і не спромоглися адекватно прокоментувати обставинини цього резонансного злочину.  Це незрозуміле мовчання стало причиною колективного звернення чернівецьких журналістів до начальника ГУ Національної поліці в Чернівецькій області Сергія Пілігріма щодо непрозорої роботи буковинських прравоохоронців та приховування ними обставин резонансних злочинів.

1518772642_zapyt_policia

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини