Ганьба такому меру! Протестувальники принесли шини у міську раду (фото)

04.12.2017

24Мешканці Новодністровська прийшли на сесію міської ради під час розгляду питання про реорганізацію міської лікарні.

Люди почали збиратися ще за годину до початку сесії з плакатами «Геть руки від лікарні», «Депутати не зраджуйте виборців!…», «Ганьба такому меру!», «Новодністровськ не хутір!».

Як повідомляє «Новодністровськ.info», активісти розмістили в сесійній залі автомобільні шини, аби таким чином всім присутнім нагадати, що саме 4 роки тому розпочався Майдан, і що владою, згідно 5 ст. Конституції України, є народ.

Та міський голова Анатолій Болдашев дав завдання своїм підлеглим викликати працівників ДСНС, аби ті забрали шини, адже, на його думку, вони становлять загрозу

Більшість депутатів все таки проголосували за створення комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги та амбулаторії загальної практики сімейної медицини міста Новодністровськ».

В другому питанні – створення комунального закладу «Консультативно-клініко-діагностичний центр в м. Новодністровськ» – виникло ще більше сумнівів щодо прийняття даного рішення. Тож міський голова Анатолій Болдашев під тиском вагомих аргументів фахівців, депутатів та громади змушений був взяти до уваги пропозицію члена виконавчого комітету Ігоря Рачинського, який запропонував створити робочу групу з спеціалістів, депутатів та представників громадськості, аби досконало розібратися в цьому питанні і прийняти правильне рішення.

20

 25 22 18 19

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини